Chambres d’hôtes met zwembad.
                Brouillac 24160 Génis, Zuid-west Frankrijk    

   Fotoreportage

   Prijzen

   Route beschrijving

   Lokale bezienswaardigheden

   Info + Contact

 

 

 

Durantie Bruiloften

Gelegen in het hartje van de Dordogne biedt deze afgezonderde B &B algehele rust en is een perfecte omgeving voor een vakantie in alle rust en kalmte , of als basis voor vele locale franse touristische attracties.  De oude stad Périgueux, hoofdstad van deze regio, is slechts 40 minuten hier vandaan en gaat geschiedkundig terug tot aan de Romeinse tijd. Voor de liefhebbers van porcelein, Limoge porcelein outlets kunt u vinden in St. Yrieix la Perche op 20  minuten afstand. De Dordogne is bekend voor zijn prachtige landschap met vele gemarkeerde routes om te wandelen, te  fietsen of paardrijden en er is een overvloed aan bezienswaardigheden.

Als u enkel een vakantie wil om bij te komen, kunt u zich relaxen bij het zwembad onder een parasol en genieten van de rust en kalmte die de tuin u biedt.

Het huis heeft voldoende parkeerruimte en is ideaal gelegen om te gebruiken als basis voor huizenjacht. Ook bieden wij opslagmogelijkheden aan voor uw meublilair tegen een redelijke prijs. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer.

Het ontbijt is inbegrepen in de prijs en bestaat uit vruchtensap, muesli, yoghurt, verse warme croissants met eigen gemaakte jams of honing uit de omgeving, thee / koffie of chocolade en seizoengebonden fruit uit de tuin en de locale markt.       

Dicht bij domein d'Essendieras bruiloften, en Chateau Durantie trouwlocaties