Chambres d’hôtes met zwembad.
                Lieu dit Brouillac 24160 Génis, Zuid-west Frankrijk

Got TomTom? Latitude 45°21'5.21"N Longtitude 1°10'8.10"E

Homepage

Als u gebruik maakt van een navigatie systeem, geef als eindbestemming Brouillac op en niet Génis, want dat is waar we wonen en niet in Génis. Ons gehucht bevindt zich naast de D4, zoals u kunt zien op bijgevoegde kaart.

Komende vanuit het noorden volgt u de autoweg ten zuiden van Parijs ( de A 10) , dan Limoges. U verlaat de A 20 bij afslag 36.

Let op de richtingborden voor St.Yrieix, u neemt de D4. Eenmaal op deze weg volgt u dit tot St.Yrieix la Perche en vervolgens tot Lanouaille. U rijdt door Lanouaille nog steeds op de D4, richting Cherveix-Cubas/Hautefort. U rijdt echter niet zo ver.

In Lanouaille na de streek 30kmh en de kruispunten en op de linkerzijde zult u een parkeerterrein en een kleine weg - van wegwijzers voorzien Genis zien. Verlaten draai. Volg dit aan het eind aan het kruispunt met D4. Ga rechtstreeks over en wij zijn het eerste huis op recht.

 

Als u verdwaalt bent bij de kerk in Lanouaille, belt u mij dan even. Parkeren is gratis en garage ruimte is beschikbaar, indien nodig.

 

Close to domain d'essendieras weddings, and Chateau Durantie Wedding venues

Homepage